Hihetetlen Ajándékutalvány Akció

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Hihetetlen Ajándékutalvány Akció

Feltöltve: 2017-12-20

Ha kifogytál az időből, segítünk neked megtalálni az igazán vonzó ajándékot, hogy örömet szerezhess vele!

Az ajándékutalványt e-mailben AZONNAL elküldjük neked, fizetni pedig ráérsz KÉSŐBB!

Az ajándékutalványt most -20% kedvezménnyel vásárolhatod meg, ráadásul FIZETNI RÁÉRSZ akár a két ünnep között, a megrendelést követő két munkanapon belül.

Ára 5 000 Ft helyett most csak 4 000 Ft.
Az Ajándékutalvány 5 000 Ft értékben felhasználható bármely, az ÚtiSúgó.hu rendszerében foglalható szálláshely esetében szállásfoglalásra az Ajándékutalvány feltételeinek figyelembe vételével.

Az akció december 24-e 14 óráig tart!


Hogyan kaphatom meg az ajándékutalványt?

1. Megrendelésedet küldd el az utalvany@utisugo.hu-ra vagy hívd a 06 1 255-2200 telefonszámot! Megrendelésedbe írd bele a megajándékozni kívánt személy nevét.
2. A megrendelés feldolgozását követően AZONNAL elküldjük neked az ajándékutalványt, hogy az biztosan a fa alá kerülhessen. A levélben az utalványon kívül minden további, fizetésre vonatkozó információt megtalálsz.
3. A megrendelést követő 2 munkanapon belül átutalással vagy banki befizetéssel tudod kifizetni az ajándékutalványt az ÚtiSúgó.hu bankszámlaszámára. Bankszámlaszám: 10102093 03692400 02003005 – Budapest Bank. A közleményben add meg az utalvány sorszámát, amelyet az ajándékutalvány bal felső sarkában találsz. Így tudod az utalványt érvényesíteni.

A megrendeléseket érkezési sorrendben dolgozzuk fel, így előfordulhat, hogy a regisztráció hossza függvényében, a várakozási idő akár pár órára is megnőhet. Az akció keretében megrendelésedet 2017. december 24-én 14 óráig adhatod le e-mailben az utalvany@utisugo.hu címre vagy telefonon: 1 255-2200.

A december 24-én, 12 és 14 óra között leadott megrendeléseket is még aznap legkésőbb 16-ig teljesítjük. Az ajándékutalvány árát legkésőbb a megrendelést követő 2 munkanap végéig kell átutalni a ÚtiSúgó.hu bankszámlaszámára. Amennyiben a kifizetés nem történik meg határidőn belül, úgy az ajándékutalvány sorszámát rendszerünkből töröljük, és a beváltása nem lesz lehetséges.

Ajándékutalvány felhasználhatósága:

Névre szóló Ajándékutalvány, amely felhasználható az ÚtiSúgó.hu-n keresztül foglalható valamennyi szálláshely foglalásakor, közvetlenül az ÚtiSúgó.hu rendszerén keresztül történt foglalás során, a megjegyzésben az Ajándékutalvány számának feltüntetésével, az ÚtiSúgó.hu visszaigazolása alapján.

Az Ajándékutalvány korlátlanul felhasználható függetlenül a lefoglalt szobák és éjszakák illetve a vendégek számától. Az Ajándékutalvány kizárólag az ÚtiSúgó.hu rendszerén keresztül lefoglalt és visszaigazolt szobafoglalásra használható fel. Az Ajándékutalvány kizárólag Pontkedvezmény nélküli visszaigazolt árra érvényesíthető, Pontkedvezménnyel nem összevonható.

Az Ajándékutalvány legkésőbb 5 munkanappal az utazás előtt történő foglalás esetén érvényesíthető, Last Minute foglalásokra nem érvényes.

Az Ajándékutalvány más szolgáltató illetve a szálloda közvetlenül nem váltja be, kizárólag az ÚtiSúgó.hu foglalási rendszerén keresztül vagy ügyfélszolgálatán keresztül érvényesíthető. A felhasználhatóság határideje minden esetben megegyezik az utalványon szereplő felhasználhatósági idővel. A kiállított utalvány a felhasználásra vonatkozó egyéb korlátozásokat is tartalmazhat.

Ajándékutalvány minimum 20 000 Ft értékű foglalás esetén váltható be, egyedi esetben, amennyiben az utalványon ettől eltérő feltétel szerepel, az utalványon szereplő érték az irányadó. Névértéktől függetlenül egy foglalás esetén csak egyetlen utalvány váltható be, több utalvány nem vonható összeg.

Az Ajándékutalvány készpénzre nem válható, vissza nem téríthető, előlegfizetésre nem használható, érvényességi időben korlátlanul felhasználható. Minden Ajándékutalvány egyedi sorszámmal rendelkezik, az ÚtiSúgó.hu-n történő foglaláskor ezt a sorszámot kell megadni a megjegyzés mezőben. Kérjük, gondoskodjon az Ajándékutalvány biztonságos tárolásáról, mert egy sorszámot csak az első felhasználás alkalmával áll módunkban beváltani, a beváltás jogszerűségét nem ellenőrizzük. Az Ajándékutalványhoz történő illetéktelen hozzáférésből származó károkért felelősséget nem tudunk vállalni. A fel nem használt Ajándékutalvány sorszámcseréje ügyfélszolgálatunkon keresztül kérhető. Lemondás esetén az utalvány újbóli felhasználása nem lehetséges. A Foglalás módosítása a szálloda illetve az ÚtiSúgó.hu vonatkozó feltételei szerint lehetséges.

TELEFONÁLJ MOST ÉS MÁRIS KÜLDJÜK...



Az akció visszavonásig, de legkésőbb 2017. december 24-e 14 óráig érvényes. Az árak és feltételek változtatásának jogát fenntartjuk, és erről tájékoztatást weboldalunkon, az akció oldalán adunk.

Utolsó módosítás: 2017. 12. 20. 22.40
  • 
  • 
  • 
  •